Verkoop woningen bomenbuurt

In de Bomenbuurt in Westerbork realiseert Woonservice in de komende jaren in totaal 16 twee-onder-één-kap woningen. De woningen die nu op de locatie staan worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw woningen.

Fase I is inmiddels gestart, de woningen aan de Berkenlaan zijn gesloopt en de nieuwe woningen zijn gebouwd. Fase II zal bestaan uit de sloop van de woningen aan de Beuken- en Eikenlaan, waarschijnlijk januari 2012. In een latere fase worden nog een aantal woningen aan de Vogelkerslaan vervangen. Het betreffen royale twee-onder-een-kap woningen met o.a. een ruime woonkamer, halfopen woonkeuken, twee slaapkamers, royale badkamer en een zolder. Er zijn diverse opties, zoals tuindeuren, een extra deur in de badkamer, extra hobbyruimte op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de tweede. De woningen zijn toekomstgericht en duurzaam. Er is veel aandacht voor details waardoor ze een ‘ambachtelijke’ uitstraling hebben.

Omhoog