Bewoners Commissie

Woonservice heeft in overleg met buurtvereniging de Zes Lanen wat inloop avonden georganiseerd. De laatste inloopavond op maandag 7 maart 2022 in Hotel Meursinge heeft geresulteerd in het samenstellen van een bewoners commissie. Dit is een afspiegeling van de buurt, uit iedere laan is in ieder geval 1 bewoner beschikbaar, totaal bestaat de commissie nu uit 12 personen.

Het is de bedoeling dat de leden van de bewoners commissie vragen kunnen beantwoorden over de plannen en u kunt bij ze terecht om vragen te stellen en idee├źn te opperen voor de te maken plannen.

Op 7 maart is afgesproken dat er een gezamenlijk initiatief van woonservice en bewoners commissie is om plannen te maken, hoe gaan de nieuwe huizen er uit zien, komen ze op dezelfde plaats of wordt de buurt anders ingedeeld. Dit loopt samen met de plannen van de gemeente, het is uiteraard niet de bedoeling dat de beide plannen elkaar belemmeren.

Een van de wensen die al op 7 maart naar voren kwam is de vraag om een ruimtelijke, groene omgeving.

Kijk hier voor het verslag van Woonservice

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Omhoog