Inloop dagen / avonden
Inloopavond plan herinrichting Beukenlaan / Lindelaan

Inloopavond plan herinrichting Beukenlaan / Lindelaan

Op donderdag 17 maart 2022, tussen 17:00 en 19:00 uur kunt u in het Annie Londo buurthuis de definitieve plannen voor de herinrichting van de Beukenlaan / Lindelaan inzien. Er zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om toelichting op de plannen te geven.

De plannen zijn gemaakt in 2021 met medewerking van de buurtvereniging de Zes Lanen. De eerste inloopavond leverde voornamelijk positieve reacties op. Naar aanleiding hiervan is er een buurtonderzoek geweest naar verkeersstromen en parkeerplaatsen. Het idee om de Beukenlaan éénrichting verkeer te maken is door dit onderzoek vervallen.

Op dit moment worden de plannen technisch uitgewerkt en gereed gemaakt voor aanbesteding. Men hoopt in het tweede kwartaal 2022 met de werkzaamheden kan worden begonnen. Een definitieve datum volgt.

Als buurt zullen we natuurlijk er rekening moeten houden dat er enige hinder ontstaat, denk aan het vervangen van een deel van de riolering (verwacht eind mei 2022), het leggen van nieuwe kabels door Enexis.